NÁVOD: Jak přejit on-line k LAMA energy od dodavatele poslední instance?

NÁVOD: Jak přejit on-line k LAMA energy od dodavatele poslední instance?

NÁVOD: Jak přejit on-line k LAMA energy od dodavatele poslední instance?

V posledních dnech se potýkáme s enormním zájmem o přechod od dodavatele poslední instance padlých alternativních dodavatelů směrem k LAMA energy. Jsme si vědomí toho, že naše Call centrum tento bezprecedentní stav stíhá jen s největším nasazením, a tak jsme si pro vás připravili jednoduchý návod na to, jak vše jednoduše vyřídit on-line.

Od 27.10.2021 jsme spustili pro zákazníky padlých alternativních dodavatelů formulář, který vyřeší váš přesun od dodavatele poslední instance (DPI) k LAMA energy. Pojďme si to společně projít.

Krok 1:

Otevřete si stránku https://formular.lamaenergy.cz nebo klikněte ZDE. Před samotným vyplněním formuláře si připravte své poslední vyúčtování, kde by měly být veškeré informace, které pro uzavření smlouvy budete potřebovat. Ve vašem vyúčtování jsou uvedeny vaše EIC, EAN čísla nebo způsob připojení, či číslo jističe.

Krok 2:

Vyberte si, jaký druh tarifu od LAMA energy chcete využívat. Pro on-line vyřízení nabízíme tarify FLEXI a EXCLUSIVE.

Každý má své výhody oproti tomu druhému. Jeden reflektuje reálnou cenu za plyn na burze a ten druhý cenu na tři roky fixuje a nemusíte se tak bát následného zdražování.

Krok 3:

Vyplňte své osobní údaje a také informace ohledně vašich měřičů a dodávek energií ve formuláři. Vyplnění by vám mělo zabrat jen několik minut.

Krok 4:

Na email, který jste zadali do formuláře Vám přijde zpráva o vytvoření návrhu smlouvy o sdružených dodávkách spolu s plnou mocí, na který klikněte a dostanete se do aplikace Signi – elektronického podpisu

LE1

 Krok 5:

LE4

Po rozkliknutí dokumentu se Vám zobrazí hlavička, kterou potvrdíte a smlouva o sdružených dodávkách energiích, kterou po prostudování můžete podepsat.  Klikněte na tlačítko „Podepsat“

LE5

Krok 6:

Abyste online podpis smlouvy učinili, je třeba jej vytvořit. Po verifikaci formou SMS kódu, který přijde na telefon, který jste uvedli ve smlouvě přejdete do režimu tvorby samotného „podpisu“.

LE6

Krok 7:

Po vyplnění SMS kódu jsme si již ověřili, že jste to opravdu vy a můžeme jít o krok dál. Nyní můžete přejit k samotné tvorbě vašeho elektronického podpisu. K vytvoření podpisu Vám stačí myš nebo dotyková obrazovka vašeho mobilního telefonu. Jakmile s ním budete hotoví, přejděte na další krok.

LE7

Krok 8:

Jsme u posledního kroku, kdy na místo tlačítka „podepsat“ můžete vložit váš nový vytvořený podpis a tím celou smlouvu o sdružených dodávkách enegií stvrdit.

LE8

Krok 9:

GRATULUJEME, stali jste se členy rodiny LAMA ENERGY GROUP! Jsme moc rádi, že jste v tom s námi! Jako potvrzení Vám příjde na email uzavřený dokument se smlouvou.

Pokud byste s vyplněním smlouvy měli jakýkoliv problém a potřebovali s ním pomoci, zanechte nám prosím svůj kontakt ZDE a my vám s jejím vyplněním pomůžeme. Pokud si chcete smlouvu vyplnit a podepsat samy online, můžete tak učinit ZDE.

Zpět na výpis novinek

Nechte nám
na sebe kontakt

Lama energy

Máte dotaz?

Zavolejte nám nebo napište!

Máte dotaz?

Zavolejte nám nebo napište!

Jsme součástí skupiny
LAMA ENERGY GROUP

Věříme, že každý nápad a příležitost může mít vysokou hodnotu, pokud ji správně uchopíte. A o to se v našem podnikání snažíme každý den. Hlavními obory našeho podnikání jsou energetika, teplárenství, ropa a zemní plyn a telekomunikace. LAMA ENERGY GROUP zaměstnává více než sedm set lidí. Naše hlavní obchodní aktivity se soustředí na střední Evropu a Severní Ameriku.

Lama solar

Zkušená česká firma, která se zaměřuje na výstavbu obnovitelných zdrojů pro domácnosti, firmy a velkoodběratele.

Lama lighting

Firma se zaměřuje na dodávky a montáže úsporného osvětlení. „Na klíč“ provádí výstavbu nové inteligentní osvětlovací soustavy.

Lama Energy Group

Český firemní holding, který se zabývá dodávkou energií, těžbou ropy a plynu, teplárenstvím a poskytováním služeb digitální televize, mobilního volání a datového spojení.

Lama Energy

Tradiční český dodavatel levnéhé plynu a elektřiny pro domácnosti, podnikatele i velkoodběratele, který má výhodu ve vlastní těžbě plynu na jižní Moravě.

LAMA kominictvi

Staráme se o 100% kondici vašich komínů. Provádíme pravidelné kontroly a čištění komínů.

Lama home

Naše nejmladší divize LAMA home Vám pomůže s profesionální projekcí a realizací té nejlepší možné kombinace technologií, které jsou na trhu dostupné.

Manlomka

Manlomka je chráněná dílna, která byla založena v roce 2008. Zaměřuje se na výrobní, rukodělné práce a je také poskytovatelem náhradního plnění.

telly

Přední provozovatel satelitní a internetové televize s řadou exkluzivních sportovních programů s více než desetiletou historií, který poskytuje i služby připojení k internetu.